Aanleg ontwerp tuin

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het bepaalt een groot gedeelte van de uitstraling en is waar u lekker tot rust zou moeten kunnen komen. Om van uw tuin deze gewenste, fijne plek te maken moet deze goed bij u en uw woning passen. Het inschakelen van een vakman is de eerste stap. Arnoud Hoveniers staat graag voor u klaar om samen de volgende stap te zetten: het maken van een tuinontwerp. Dankzij goed overleg en de vakkundigheid van de hoveniers zal er een mooi ontwerp uitkomen die u klaarmaakt voor de derde stap: het laten aanleggen van de tuin. Ook hierin zijn de tuinmannen gespecialiseerd en een mooi eindresultaat zal zeker het geval zijn. Om dit mooie resultaat ook mooi te houden, is er regelmatig onderhoud nodig. Mocht u dit niet zelf kunnen, om welke reden dan ook, kan u nog steeds terecht bij Arnoud Hoveniers. Welke werkzaamheden u ook uit handen wilt geven, bij Arnoud Hoveniers zit u goed. Neem vandaag nog contact op.

Neem contact met ons op

Aanleg ontwerp tuin tuinarchitect

Voordat een tuin aangelegd kan worden, is er eerst een goed ontwerp nodig. Deze kunt u zelf maken, maar dit kan lastig zijn. U heeft waarschijnlijk geen goed beeld van alle factoren waar rekening mee gehouden moet worden noch heeft u de ervaring als dat van een vakkundig tuinarchitect. Een tuinarchitect kijk samen met u naar uw tuin en de mogelijkheden. Hiervoor krijgt u bezoek aan huis en vindt er een overleg plaats. In dit overleg kunt u uw ideeën delen en zal de tuinman deze aanvullen met eigen ideeën. Dankzij zijn creativiteit en jaren ervaring, kan een tuinarchitect u helpen om de meest ideale tuin te creëren. Ook zal hij de praktische dingen op zich nemen, zodat het ontwerp realistisch is en als goede basis dient voor het begin van de aanleg.

Het ontwerp geeft voor u duidelijk weer wat u kunt verwachten aan veranderingen en eindresultaat. Dit ontwerp kunt u zowel in 2D als in 3D bekijken.

Aanleg ontwerp tuin hulp

Het aanleggen van een tuin is zeker niet gemakkelijk en kost erg veel tijd. Weinig mensen hebben naast hun werk en andere verplichtingen de tijd om ook nog hun tuin aan te leggen. Daarnaast zijn velen hier simpelweg niet kundig genoeg voor, want het is een lastige klus. Dit is natuurlijk helemaal niet erg. Het inschakelen van een hovenier is een aanrader. Een hovenier heeft het geschikte gereedschap en heeft genoeg ervaring om professioneel te werk te gaan en u waardevolle adviezen te geven. Bij Arnoud Hoveniers vindt u vakmannen die u hulp kunnen bieden bij het aanleggen van uw tuin. Ze zijn voor bijna elk mogelijke klus inzetbaar, dus geen tuin is te gek.

Heeft u zin en tijd om te tuinmannen te helpen bij de aanleg van uw tuin, bijvoorbeeld om kosten te besparen? Dan is dat zeker mogelijk. De hoveniers zijn bereid om u een duidelijk beeld te geven op welke manieren u geld kan besparen, om zo voordelig mogelijk tot het eindresultaat te komen.

Aanleg ontwerp tuin onderhoud

Als uw tuin er dan eindelijk is, kan het genieten beginnen. Iets wat u echt niet moet vergeten is het onderhoud. Om uw nieuwe tuin zo lang mogelijk mooi te houden, is regelmatig onderhoud erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de tuin er netjes en verzorgd uit blijft zien en nog jaren meegaat. Ga naar de site en ontdek de mogelijkheden voor uw en uw tuin.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo