Hovenier inschakelen

Een hovenier wordt ook wel tuinman genoemd. Een hovenier helpt u bij alles in uw tuin. Een hovenier kan voor een een tuinontwerp maken en deze tuin voor u aanleggen. Ook het onderhoud van uw tuin kan een tuinman deels of geheel op zich nemen. Mocht u geïnteresseerd zijn in het inschakelen van een hovenier, kijk dan vooral eens op de site van Arnoud Hoveniers. Naast de standaard werkzaamheden bij Arnoud Hoveniers ook terecht voor het aankleden van  evenementen, sierbestrating en de gezelligste kerstboomverkoop van Hengelo. Vrijwel elke werkzaamheid met betrekking tot groen die u kunt bedenken, kan worden uitgevoerd door de tuinmannen van Arnoud Hoveniers.

Neem contact met ons op

Hovenier inschakelen onderhoud

Een van de belangrijkste dingen van een tuin is het onderhoud. Wanneer u uw tuin niet regelmatig onderhoudt, zal deze niet lang meegaan. Het is begrijpelijk dat niet iedereen de tijd heeft om zijn eigen tuin te onderhouden. In dat geval is het een aanrader om een hovenier in te schakelen. Bij Arnoud Hoveniers heeft u verschillende opties. U kunt vragen om een onderhoudscontract als u uw tuin regelmatig wilt laten onderhouden. Wil u op oproepbasis hulp ontvangen is dat natuurlijk ook mogelijk. Ook wanneer u het onderhoud van uw tuin eenmalig uit handen wilt geven, is dat geen probleem. U kunt bij Arnoud Hoveniers onder andere terecht voor:

  • Bomen laten kappen
  • Snoeiwerk
  • Gazononderhoud
  • Terras onderhoud
  • Bemesting
  • Grondwerk

En nog veel meer. Neem contact op en u vindt uit wat Arnoud Hoveniers voor u kan betekenen.

Hovenier inschakelen bedrijven

De hoveniers van Arnoud Hoveniers werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor mensen met een bedrijf. Bedrijfstuinen zijn minstens net zo belangrijk als particuliere tuinen en moeten netjes aangelegd en onderhouden worden. De tuin is immers een groot deel van de uitstraling van uw bedrijf. Naast het verzorgen van uw bedrijfstuin kunt u de hoveniers ook inschakelen voor hulp bij evenementen of het aankleden van uw terras. Er wordt dan door middel van planten, bloembakken en bomen de juiste sfeer gecreëerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een goede eerste indruk maakt op uw gasten.

Hovenier inschakelen tuinontwerp

Iets wat nog een stuk lastiger en tijdrovender is dan tuinonderhoud, is tuinaanleg. U doet er goed aan om hiervoor een hovenier in te schakelen. Het ontwerpen en aanleggen van een tuin is iets wat vakkundigheid vraagt om het gewenste resultaat te bereiken. U kunt samen met de tuinarchitecten van Arnoud Hoveniers een ontwerp maken. Door middel van een gesprek worden al uw wensen en ideeën duidelijk. Misschien heeft een al zelfs een deel van het ontwerp gemaakt. Dit zal de hovenier voor u aanvullen met adviezen gebaseerd op kennis en ervaring. Zo creëren jullie samen het perfecte tuinontwerp, klaar om gerealiseerd te worden.

Hovenier inschakelen tuinaanleg

Wanneer het tuinontwerp aan uw wensen voldoet, kan de hovenier beginnen met het aanleggen van uw tuin. Om kosten te besparen, kunt u meehelpen bij het aanleggen van de tuin. De hovenier kan samen met u kijken op welke manier u het beste geld kan besparen om zo voordelig mogelijk naar het eindresultaat toe te werken. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wilt u liever alle werkzaamheden volledig uit handen geven is dat geen probleem. Daar is een hovenier immers voor.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo