Onderhoudscontracten bedrijfstuin

Het goed onderhouden van een bedrijfstuin is erg belangrijk. Het zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling van uw bedrijf, zodat u ongetwijfeld een goede eerste indruk achter laat bij uw gasten. Arnoud Hoveniers is een hoveniersbedrijf in Hengelo die u kan helpen bij het onderhouden van een nette en verzorgde uitstraling van uw bedrijf en bedrijfstuin. Voor bijna elke werkzaamheid kunt u bij Arnoud Hoveniers aankloppen, want deze vakkundige tuinmannen leveren bijna elke denkbare dienst met betrekking tot groen. Door de hoveniers in te schakelen kunt u zich focussen op uw eigen werkzaamheden, zonder uw tijd te hoeven steken in de verzorging van uw bedrijfstuin. Neem een kijkje op de site en ontdek wat ze kunnen betekenen voor u en uw tuin.

Neem contact met ons op

Onderhoudscontracten bedrijfstuin ontwerp

Misschien bent u wel helemaal niet tevreden over uw bedrijfstuin of heeft u nog geen bedrijfstuin. Als u wilt dat hier verandering in komt, kan Arnoud Hoveniers u van dienst zijn. Samen met een tuinarchitect wordt er gekeken naar de mogelijkheden op uw terrein. U spreekt uw wensen aan en de tuinarchitect komt met passend advies. Of u nou voor een sfeervolle of juist moderne look gaat, de tuinarchitect heeft, dankzij jarenlange ervaring, genoeg vakkundigheid om dit te realiseren.

U gaat samen in gesprek en komen zo op concrete plannen uit. De hovenier maakt dan uiteindelijk een ontwerp voor u. Dit ontwerp kan worden gemaakt in 2D of 3D. In het 3D ontwerp kunt u beleven hoe uw bedrijfstuin eruit zal gaan zien.

Onderhoudscontracten bedrijfstuin opties

Na het ontwerp, kan de tuin voor u aangelegd worden. De professionele uitstraling die deze bedrijfstuin heeft, wilt u natuurlijk zo houden. Het is daarom belangrijk om de tuin goed te laten onderhouden. Het is vrijwel vanzelfsprekend dat u en uw medewerkers geen tijd hebben om te tuinieren naast de kernactiviteiten van uw bedrijf. Het is daarom verstandig om deze taken uit handen te geven en een hovenier in te schakelen.

Bij Arnoud Hoveniers kunt u uit verschillende soorten en maten van onderhoud kiezen, waaronder:

  • eenmalig onderhoud
  • periodiek onderhoud
  • voor- en najaarsbeurten

Eenmalig onderhoud spreekt natuurlijk voor zich. De hoveniers werken dan voor u op oproepbasis. Wilt u eenmalig de tuin laten bemesten of het snoeiwerk aan een hovenier overlaten, kunt u contact opnemen met Arnoud Hoveniers en gebruikt maken van deze service.

Bij Arnoud Hoveniers kunt u echter ook onderhoudscontracten afsluiten. Afgestemd op uw wensen, wordt er onderhoudsplan opgesteld. De tuinmannen komen dan op de afgesproken data bij u langs om u te ontlasten van de werkzaamheden die bij de tuin horen.

Onderhoudscontracten bedrijfstuin contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Arnoud Hoveniers? Of bent u benieuwd naar de kosten? Dan kunt u contact op nemen door het contactformulier op de site in te vullen of te bellen naar 06 535 255 61. Ook voor hulp in particuliere tuinen kunt u bij Arnoud Hoveniers terecht. Of het nou gaat om gazononderhoud of het laten aanleggen van een nieuw terras. De tuinmannen zullen kundig te werk gaan en uw wensen uit laten komen.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo