Tuinonderhoud Hengelo

In het onderhoud van uw tuin kan erg veel tijd gaan zitten. Veel mensen hebben niet de tijd om hun tuin regelmatig te onderhouden. Terwijl dit wel erg belangrijk is voor uw tuin. Regelmatig tuinonderhoud zorgt ervoor dat uw tuin nog jaren meegaat en u er dus nog lang van kan genieten. Als u graag uw tuin wilt onderhouden, maar daar niet de mogelijkheid toe hebt, neem dan contact op met Arnoud Hoveniers. Dit is een hoveniersbedrijf in Hengelo die met plezier bij langskomt en uw wensen tegemoet komt. Ook voor andere werkzaamheden met betrekking tot groen kunnen zij iets voor u betekenen.

Neem contact met ons op

Tuinonderhoud Hengelo keuzes

Als u graag uw tuin regelmatig wilt laten onderhouden, kunnen de tuinmannen van Arnoud Hoveniers samen met u een onderhoudsplan opstellen. Er wordt bij het maken van dit plan rekening gehouden met uw budget en natuurlijk waar u precies hulp bij nodig heeft. U kunt de hoveniers met regelmaat laten langskomen, maar er wordt door Arnoud Hoveniers ook gewerkt op oproepbasis. Wil u graag uw tuin een halfjaarlijkse beurt geven, is dat ook mogelijk.

Daarnaast kunt u ook geholpen worden met eenmalige klussen. Misschien wilt u een boom laten kappen, uw gazon laten bijhouden of het snoeiwerk uit handen geven. Ook hiervoor belt u Arnoud Hoveniers.

Tuinonderhoud Hengelo bedrijfstuinen

Arnoud Hoveniers begrijpt als geen ander dat uw bedrijfstuin er netjes en verzorgd uit moet zien. U wilt immers dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Om dit te bereiken is het dus belangrijk dat uw bedrijfstuin regelmatig onderhouden wordt. Naast de gebruikelijke werkzaamheden van uw bedrijf, zit u waarschijnlijk niet te wachten om na werktijden nog uw bedrijfstuin te onderhouden. In dat geval kunt u contact opnemen met Arnoud Hoveniers. Zij helpen u graag en zullen professioneel te werk gaan.
Natuurlijk is onderhoud niet enige waarvoor u bij Arnoud Hoveniers terecht kan. U kunt ook hulp van de hoveniers krijgen bij:

  • Sierbestrating
  • Tuinaanleg
  • Tuinontwerp
  • Waterpartijen aanleggen
  • Grondwerk

En nog veel meer. Voor vrijwel alles wat u kunt bedenken met betrekking tot groen, kunt u rekenen op Arnoud Hoveniers.

Tuinonderhoud Hengelo particulieren

Ook particulieren kunnen uiteraard terecht bij Arnoud Hoveniers voor hulp in de tuin. Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheden om zijn tuin goed te onderhouden. Dat is zonde, omdat regelmatig onderhoud er voor zorgt dat uw tuin mooi en verzorgd blijft. En iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk van een mooie tuin genieten. In dat geval kunt u bij Arnoud Hoveniers een onderhoudsplan op maat laten maken waarin er rekening gehouden wordt met uw budget, wensen en behoeftes. De hoveniers zullen dan zo vaak bij u langskomen als u nodig heeft. U kan ook kiezen voor hulp op oproepbasis. Dit gaat dan bijvoorbeeld om voor- en najaarsbeurten of eenmalig tuinonderhoud. Er kunnen namelijk altijd klussen zijn die u misschien niet zelf kan klaren. Denk hierbij aan een boom kappen of uw gazon vervangen. Of gewoon wanneer u simpelweg een keer geen tijd of zin heeft. De tuinmannen van Arnoud Hoveniers zullen altijd bereid zijn om u te helpen. Ga eens naar de site om te zien wat Arnoud Hoveniers voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo