Onderhoudscontract gazon

Een mooi onderhouden tuin kan voor u een plek vormen om volledig tot rust te komen of uw bedrijf of horecagelegenheid een nette, verzorgde uitstraling geven. Vier seizoenen lang moet uw tuin echter onderhouden worden en alle seizoenen vergen hun eigen onderhoud. Heeft u zelf geen zin of tijd om het onderhoud te verzorgen of heeft u wellicht te weinig kennis van het onderhoud? Dan kunt u bij Arnoud Hoveniers terecht voor een onderhoudscontract voor uw gazon, zodat uw gazon er altijd stralend bijligt.

Neem contact met ons op

Wat heeft Arnoud Hoveniers u te bieden?

Arnoud Hoveniers is de specialist wanneer het gaat om al het groen. Wij kunnen met een onderhoudscontract uw gazon regelmatig onderhouden, maar kunnen ook eenmalige werkzaamheden uitvoeren of u helpen bij het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Wij hebben met veel verschillende bedrijven een onderhoudscontract voor het gazon, maar werken ook voor particulieren. Ons doel is het integreren van uw wensen in onze diensten, zodat we samen met u altijd naar het beste resultaat toewerken.

Wat houdt een onderhoudscontract voor een gazon in?

Wilt u graag een onderhoudscontract voor het gazon afsluiten bij een betrouwbare partner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons onderhoudscontract voor een gazon bestaat niet uit een vaststaande hoeveelheid taken, maar is variabel. Zo kunt u besparen waar u wilt, wanneer u bijvoorbeeld zelf bepaalde aspecten van het onderhoud uit wilt en kunt voeren, maar kunnen wij u ook volledig ontzien in de zorg voor uw gazon.
Wilt u dan ook een onderhoudscontract voor uw gazon, dat volledig aansluit bij uw wensen en eisen? Dan kijken wij graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u contact opneemt met één van onze medewerkers.

Een onderhoudscontract voor uw gazon bij een specialist

Ook veel niet specialistische bedrijven bieden een onderhoudscontract voor gazon en tuin aan. Toch is het verstandig om ervoor te kiezen uw onderhoudscontract voor het gazon bij een specialist, zoals Arnoud Hoveniers, af te sluiten. U bent dan verzekert van een goede werkwijze, vanwege kennis van de verschillende planten en bomen op uw gazon. Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract voor uw gazon wilt u natuurlijk wel dat dit ook daadwerkelijk goed gebeurt. Bij Arnoud Hoveniers bent u hiervan verzekert en betaalt u dus nooit voor werk dat niet goed voor uw gazon is of er zelfs voor kan zorgen dat uw gazon meer onderhoud nodig heeft dan noodzakelijk. Dit zijn problemen die u wel kunt tegenkomen bij een niet specialistisch bedrijf.

Contact met ons opnemen?

Wanneer u nog vragen heeft of wanneer u meer informatie wilt over het onderhoudscontract voor uw gazon kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze medewerkers. Wij vertellen u dan ook graag meer over onze werkwijze en geven u graag een prijsindicatie voor het onderhoudscontract voor uw gazon. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 535 255 61 of door het contactformulier in te vullen dat u onderaan op onze website vindt. Wij hopen u snel te mogen helpen met een goed onderhouden tuin, zodat u kunt genieten van de rust die dit u kan bieden.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo