Tuinman Hengelo

Een tuin kan voor u een plek zijn om volledig tot rust te komen. De één heeft echter groenere vingers dan de ander en sommige mensen vinden een mooie tuin erg prettig, maar vinden het onderhoud te veel werk. Dan kan een tuinman in Hengelo u hulp bieden. Bent u op zoek naar een tuinman in Hengelo of de omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ervaren hoveniers kunnen wij uw volledige tuin onderhouden of u ontlasten in specifieke aspecten van het onderhoud. Wilt u meer weten over ons? Lees dan verder op onze site of neem contact op voor antwoord op al uw vragen!

Neem contact met ons op

Arnoud Hoveniers levert uw tuinman in Hengelo

Arnoud Hoveniers is een hoveniersbedrijf die gespecialiseerd is in het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van tuinen. Wij vinden het van groot belang dat iedereen kan genieten van een mooie tuin en snappen dat iedere persoon daarbij eigen wensen heeft. Deze wensen integreren wij dan ook in ons werk en daarom hebben wij altijd de ideale tuinman in Hengelo en de omgeving voor uw onderhoud.

Klein onderhoud

Wilt u niet uw hele tuin volledig laten onderhouden, maar zoekt u wel een tuinman in Hengelo of de omgeving voor bepaalde specifieke aspecten van het tuinnieren, zoals bijvoorbeeld snoeien? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze tuinman in Hengelo verricht namelijk niet alleen werk wat iedere week of maand moet gebeuren, maar kan u ook helpen bij het uitvoeren van periodiek werk waar u bijvoorbeeld te weinig verstand van heeft of waar u geen zin of tijd voor heeft. Zo kunt u bij ons besparen waar u wilt, maar kunt u ook volledig ontlast worden indien gewenst. Kortom: alles is mogelijk!

Wat kan onze tuinman in Hengelo voor u betekenen?

Zoals gezegd kan onze tuinman in Hengelo en omgeving erg veelzijdig ingezet worden. Daardoor kunt u altijd een specialist inhuren, ook wanneer het gaat om een relatief kleine of eenmalige opdracht. Naast onderhoud kunnen onze hoveniers natuurlijk ook tuinen aanleggen of uw horecagelegenheid of evenement aankleden met bomen, planten en bloemen.
Heeft u een specifieke wens? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Onze tuinman in Hengelo kijkt graag naar de beste oplossing in uw situatie.

Heeft u nog vragen?

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen over onze tuinman in Hengelo of wilt u graag een prijsaanvraag doen bij Arnoud Hoveniers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bespreken met u graag uw wensen en de kosten die hieraan verbonden zijn. Zo komt u bij ons nooit voor onverwachtse verrassingen te staan wanneer u gebruik maakt van de diensten van onze tuinman in Hengelo.
Wij zijn telefonisch bereikbaar wanneer u belt naar het nummer 06 535 255 61. Ook kunt u onderaan op onze website het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen omtrent onze tuinman in Hengelo of één van onze specifieke diensten te beantwoorden.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo