Loungetuin aanleggen

Uw tuin zou de ideale plek moeten zijn om heerlijk tot rust te komen en te relaxen. En hoe kan dit nou beter dan in een prachtige lounge tuin. Lekker languit van de zon genieten in een mooie loungeset, wie wil dat nou niet? Om de perfecte loungetuin met de juiste sfeer te ontwerpen, kunt u hoogstwaarschijnlijk wel wat tips en advies gebruiken. Het aanleggen is al helemaal een grote en tijdrovende klus, waar u de hulp van een kundige hovenier goed bij kan gebruiken. Ben u benieuwd naar wat mogelijk is in uw tuin en wat de kosten zijn? Bel dan eens met Arnoud Hoveniers. Zij geven graag antwoord op uw vragen en helpen u op gang.

Neem contact met ons op

Loungetuin aanleggen inrichting

Het eerste wat in u op zal komen wanneer u aan een lounge tuin denkt is een loungeset. Deze mag dan ook zeker niet ontbreken in uw toekomstige loungetuin. Zo'n loungeset staat natuurlijk het mooist op een terras. Deze leggen de tuinmannen van Arnoud Hoveniers graag voor u aan. Daarnaast is het belangrijk een relaxte sfeer te creëren. De beplanting van uw tuin kan hier veel invloed op hebben. Hou het een beetje eenzijdig en ga niet voor te veel verschillende kleuren. Ook belichting kan een grote rol spelen. Een goede verlichting op het terras is belangrijk. Verder is het gebruik maken van kleine lampjes in de tuin een goede sfeermaker. Vraag voor professionele tips Arnoud Hoveniers. Met hun ervaren blik kunnen zij u precies vertellen wat er nodig is om uw tuin om te toveren in de perfecte loungetuin.

Loungetuin aanleggen ontwerp

U zult waarschijnlijk al vele ideeën naar hoe u uw toekomstige loungetuin zou willen inrichten. Wellicht heeft u zelfs als een begin gemaakt voor een ontwerp. Dit is hartstikke mooi en dat kunt u uiteraard allemaal bespreken met de hovenier. Hij zal bij u langs komen voor een inventarisatiegesprek.In dit gesprek probeert de tuinarchitect uw wensen zoveel mogelijk tegemoet te komen en houdt tegelijkertijd rekening met alle mogelijke factoren. Met zijn ervaring en kennis kan hij u advies bieden. De kennis van de hovenier en uw ideeën zullen samen uitkomen op het ideale ontwerp. Als het ontwerp uw wensen tegemoet komt, kan het aanleggen van de loungetuin beginnen. Ook hierbij kunt u rekenen op de hulp van de tuinmannen van Arnoud Hoveniers. Zij gaan professioneel te werk en maken van uw ideeën realiteit, zodat u zo snel en zo lang mogelijk kan genieten van de loungetuin van uw dromen.

Loungetuin aanleggen kosten

Bent u dus geïnteresseerd in het laten aanleggen van een nieuwe tuin of wilt u gaat een onderhoudscontract afsluiten en wilt u dit zo voordelig mogelijk? Denk er dan eens over na om de tuinier mee te helpen bij het onderhouden of aanleggen van uw tuin, mits u daar de mogelijkheid toe heeft. Door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat uw tuin compleet leeg is voor de aanleg van een nieuwe tuin, bespaart u tijd en dus kosten. Vraag bij Arnoud Hoveniers naar de opties die u heeft om geld te kunnen besparen. Zij zullen u graag te woord staan en u vertellen wat de besparing kan zijn.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo