Kosten hovenier

Iedereen met een mooie tuin wil deze tuin graag mooi houden. Daarvoor is regelmatig onderhoud nodig. Wellicht bent u helemaal niet tevreden over uw tuin en zit u er aan te denken om uw tuin te laten opknappen of een compleet nieuwe tuin te laten ontwerpen en aanleggen. Dit zijn tijdrovende werkzaamheden die niet veel mensen zelf kunnen uitvoeren en hulp van een kundige hovenier is daarom vaak gewenst. Bij Arnoud Hoveniers werken echte vakmannen die graag hulp bieden waar u het nodig heeft. Van snoeiwerk tot sierbestrating en van gazononderhoud tot het aanleggen van een nieuwe tuin. Wanneer u dan zeker weet een tuinman in te willen schakelen, bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Neem in dat geval contact op met Arnoud Hoveniers en vraag naar de tarieven.

Neem contact met ons op

Kosten hovenier onderhoud

Onderhoud van uw tuin is ontzettend belangrijk. Het is niet fijn om op een onverzorgde tuin te moeten uitkijken en wanneer het een bedrijfstuin betreft wil u natuurlijk ook nette uitstraling hebben. De kosten die bij tuinonderhoud komen kijken zijn erg verschillend. De kosten zijn totaal afhankelijk van uw wensen. Eenmalig onderhoud is vanzelfsprekend een stuk goedkoper dan een nieuwe tuin te laten aanleggen. En hoe groter de tuin, hoe hoger de kosten zullen zijn. Het is daarom goed om samen met de hovenier naar uw budget te kijken en te overleggen over de mogelijkheden.

Kosten hovenier tuinaanleg

Ben uw trots op mooie woning, maar bent u minder tevreden met de bijbehorende tuin? Of is uw tuin echt eens toe aan een flinke verandering? Dan is het een idee om contact op te nemen met Arnoud Hoveniers. Zij maken samen met u plannen en een ontwerp om uw droomtuin te kunnen aanleggen. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met wat u te besteden heeft. Om een ontwerp te maken komen de hoveniers gewoon bij u thuis. Daar kunt u op uw gemak met de vakkundige tuinmannen overleggen. In het gesprek kunt u uw wensen duidelijk maken en deze zullen door de hoveniers aangevuld worden met kennis om zo tot het ideale ontwerp voor uw tuin te komen. Wanneer het ontwerp klaar is, kunt u uw toekomstige tuin bewonderen in 2D of 3D. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Als u akkoord gaat met het ontwerp, kan de tuin aangelegd worden. Ook voor deze klus wordt aangeraden om gebruik te maken van de diensten van een hovenier.

Kosten hovenier tuinen

Wanneer u benieuwd bent naar de prijs van het laten aanleggen van een nieuwe tuin, is het goed om eerst te bedenken dat er in principe drie verschillende mogelijkheden zijn, namelijk:

  • Voordelige tuin
  • Normale tuin
  • Luxueuze tuin

Onder een normale tuin wordt verstaan: een simpele tuin met slechts tegels en beplanting.

Bij een normale tuin worden er wat meer extra's toegevoegd zoals een pergola of sierbestrating. Bij de luxueuze tuin kunt u denken aan luxere elementen als een vijver, speciale materialen of een tuinhuisje. Hoe meer extra's, hoe hoger uw budget zal moeten zijn. Ben u benieuwd naar de exacte prijzen voor uw tuin? Bel dan met Arnoud Hoveniers en zij geven u graag de informatie die u nodig heeft.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo