Onderhoud tuin particulieren

Als u opzoek bent naar een hoveniersbedrijf in de omgeving van Hengelo die u kan helpen bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin, hoeft u niet verder te zoeken. Arnoud Hoveniers is een hoveniersbedrijf die u met elke denkbare taak, die bij tuinieren hoort, kan helpen. Van sierbestrating en het aanleggen van terrassen of complete tuinen tot het bemesten en onderhouden van uw gazon. Voor al uw wensen kunt u hier terecht. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen of het contactformulier op de site in te vullen en geef het tijdrovende werk uit handen. Zo kunt u rekenen op een top resultaat, zonder hier zelf moeite voor te hoeven doen.

Neem contact met ons op

Onderhoud tuin particulieren hovenier

Bent u de gelukkige eigenaar van een prachtige tuin waar u heerlijk tot rust kan komen? Dan wilt u dat ongetwijfeld zo houden. Door uw tuin goed te laten onderhouden, gaat deze jaren mee en kunt u er nog lang van genieten. Arnoud Hoveniers begrijpt dat onderhoud echter niet in de agenda past van elke Nederlander. Velen hebben werk en andere verplichtingen waardoor het onderhoud wordt verwaarloosd. Ook zijn er genoeg klussen in e tuin die u zelf simpelweg niet aan kan of durft. Weinig mensen zijn bijvoorbeeld in staat om zelf een boom te kappen. Ook het aanleggen van een nieuw terras of waterpartijen kan erg lastig worden. Daarom is het een aanrader om hulp in te schakelen van een hovenier. Gelukkig zijn de tuinmannen van Arnoud Hoveniers altijd bereid u te helpen. Zij kunnen u hulp bieden bij vrijwel alles wat u nodig heeft voor uw tuin.

Onderhoud tuin particulieren opties

Als u er voor heeft gekozen om een vakman in te schakelen voor het onderhoud van uw tuin, heeft u bij Arnoud Hoveniers nog meerdere opties om uit te kiezen. Zo kunt u slechts behoefte hebben aan een eenmalige onderhoudsbeurt. Mocht u een keer geen tijd of zin hebben in het snoeiwerk, of wilt u uw tuin eens laten bemesten, is dit een goede optie.

Deze onderhoudsbeurten gaan op oproepbasis net zoals de eventuele voor- en najaarsbeurten.
Wanneer u liever voor regelmatig onderhoud gaat, kan er een onderhoudscontract voor u gemaakt worden. U gaat samen met de tuinman in gesprek en gebaseerd op uw wensen stelt hij een contract voor u op.

Voordelen van een onderhoudsplan zijn dat u de afspraken duidelijk kan vastleggen. Zo weten de hoveniers wat ze exact moeten gaan doen en weet u wat u precies kan verwachten.

Daarnaast zijn de kosten keurig in beeld gebracht. U weet waar u aan toe bent en u komt zo niet onverwachts voor dure geintjes te staan.

Onderhoud tuin particulieren kosten

Ben u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of bent u benieuwd naar de kosten? U kunt op de site het contactformulier invullen of bellen naar 06 535 255 61. De hoveniers van Arnoud Hoveniers staan u graag te woord en kijken samen met u naar de mogelijkheden voor u en uw tuin.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo