Hovenier Borne

Een tuin kan veel onderhoud en zorg nodig hebben. Vooral wanneer u speciale wensen of ideeën heeft kan hier erg veel tijd in gaan zitten. Het kan zijn dat u naast onderhoud  nog wel hele andere wensen heeft. Misschien bent u niet meer tevreden met uw terras of gazon, heeft u flora als aankleding nodig voor uw evenement of wilt u een compleet nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen. In dat geval kunt u gebruik maken van de diensten van een hovenier bij u uit de buurt. Arnoud Hoveniers gaat graag aan de slag voor bedrijven of particulieren in Borne, Enschede en omgeving. Neem eens contact op en vraag naar wat er mogelijk is voor u en uw tuin.

Neem contact met ons op

Hovenier Borne opties

Iedereen heeft dromen of wensen. Ook u zult hoogstwaarschijnlijk weten hoe uw ideale tuin eruit zou moeten zien. Of u nou in een nieuwbouwhuis gaat wonen en er een nieuwe tuin aangelegd moet worden of u uw huidige tuin compleet wilt veranderen, voor beide gevallen belt u Arnoud Hoveniers.

De hoveniers komen bij u op bezoek om een kijkje te nemen in uw tuin. Het hoveniersbedrijf staat in Hengelo en is dus mooi in de buurt als u in Borne, Enschede, Almelo of omgeving woonachtig bent.

Hovenier Borne ontwerp

Tijdens het bezoek zal een inventarisatiegesprek plaats vinden waarin u uw wensen duidelijk kan maken. Uw ideeën hebben uiteraard te overhand en u ben te gene die uiteindelijk beslist, maar de tuinmannen van Arnoud Hoveniers delen graag hun ervaringen en ideeën om het ontwerp zo ideaal mogelijk te kunnen maken.
Na zo'n gesprek kan een ontwerp opgezet worden en wordt het duidelijk hoe uw tuin eruit zal komen te zien en of er nog aanpassingen gemaakt moeten worden.

Met het ontwerp wordt rekening gehouden met de woning en omgeving en er wordt gezocht naar een goede verhouding van bestrating en groen. Zo wordt er samen met u uw droomtuin uiteindelijk gerealiseerd.

Hovenier Borne aanleg

Ben u opzoek naar iemand die u kan helpen met het realiseren van uw droomtuin? Dan bent u bij Arnoud Hoveniers Hengelo aan het juiste adres. De tuinmannen van dit hoveniersbedrijf gaan met plezier voor u aan de slag. Er kan voor u een ontwerp en een offerte gemaakt worden. Als u hier mee akkoord gaat, kunnen ze door naar de volgende stap: het aanleggen van uw tuin. Als u graag zelf wat voorbereiding wilt verrichten om bijvoorbeeld minder kosten te maken is dat bij Arnoud Hoveniers absoluut mogelijk. Ze zijn zelfs bereid om voor u duidelijk te krijgen hoe en hoeveel u kunt besparen door zelf de mouwen op te stropen.

U kunt bij het hoveniersbedrijf terecht voor vrjiwel alle tuin werkzaamheden die u maar kunt bedenken. De tuinmannen ontfermen zich over uw gazon en kunnen voor uw waterpartijen aanleggen. Ook sierbestrating en grondwerk vallen binnen de mogelijkheden. Tot slot kunt u Arnoud Hoveniers als hoofdaannemer laten optreden om één vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die verricht worden in uw tuin.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo