Loungetuin ontwerp

Je tuin kan een prettige omgeving vormen om volledig tot rust te komen. Wilt u een loungetuin ontwerp laten maken, dan is het van groot belang dat uw wensen en eisen hierin goed meegenomen worden, maar ook de professionele blik van een expert hierop geworpen wordt. Zo krijgt u een duurzame en prettige tuin die precies past bij uw stijl. Wilt u een loungetuin ontwerp laten maken, dan bent u bij Arnoud Hoveniers aan het goede adres.

Neem contact met ons op

De mogelijkheden bij een loungetuin ontwerp

Wanneer u een loungetuin ontwerp wilt laten maken zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Van onderhoudsarm, met de mooiste tegels, tot een echte klus loungetuin, met heel veel groen, bij Arnoud Hoveniers is alles mogelijk. Heeft u hele specifieke wensen, maar loopt u bij de uitvoering hiervan tegen problemen aan? Dan denken wij graag met u mee voor oplossingen, zodat het loungetuin ontwerp volledig voldoet aan uw wensen. Daarnaast kunnen wij door onze brede kennis en maatwerk een loungetuin ontwerp leveren voor particulieren, maar ook voor bedrijven die graag een loungetuin willen aanleggen. Kortom, alles is mogelijk bij Arnoud Hoveniers.

De kosten van een loungetuin ontwerp

Natuurlijk is het voor u belangrijk om in het loungetuin ontwerp rekening te houden met de kosten die u aan uw loungetuin kwijt wilt zijn. Zo kunnen we gebruik maken van de beste materialen, die het langste meegaan, maar ook vaak wat duurder zijn, of kunnen wij voor u inzichtelijk maken op welke onderdelen u goed kunt besparen, zonder daarbij af te doen aan het loungetuin ontwerp.

Wilt u weten wat het maken van een ontwerp voor uw loungetuin zou gaan kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer over de werkwijze van Arnoud Hoveniers en de kosten van een loungetuin ontwerp.

Ontwerpen, aanleggen en onderhouden bij Arnoud Hoveniers

Bij Arnoud Hoveniers bent u aan het juiste adres voor uw loungetuin ontwerp, maar kunnen wij ook de aanleg van deze tuin realiseren of u ondersteunen in het onderhoud. Zo zijn wij van alle markten thuis en kunnen wij u ontzien waar u wenst. Naast al deze werkzaamheden, kunnen wij u ook helpen bij bijvoorbeeld het aankleden van een evenement of horecagelegenheid. Onze passie voor groen ziet u terug in al onze diensten. Daarbij staat natuurlijk de klant op nummer één. Uw wensen in het loungetuin ontwerp, of tijdens onze andere diensten, zijn leidend in ons proces en combineren wij met onze brede kennis. Zo ontstaat er altijd een eindresultaat waar iedereen tevreden mee is!

Contact opnemen met onze experts

Wilt u meer informatie over hoe u een loungetuin ontwerp kan laten maken door Arnoud Hoveniers of wilt u meer weten over onze werkwijze of onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 06 535 255 61 of door contact op te nemen via het formulier dat u onderaan op onze website kunt vinden. Wij hopen u snel te kunnen helpen met antwoord op al uw vragen, zodat u kunt genieten van een tuin die volledig past bij uw wensen!

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo