Tuinontwerp Hengelo

Uw tuin zou een plek moeten zijn waar u tot rust kan komen en waar u met plezier op kan uitkijken. Wanneer u niet tevreden bent over uw tuin is dit vaak helaas niet het geval. Misschien zit u er al een tijd aan te denken om uw tuin volledig te veranderen, maar weet u niet goed hoe u deze stap moeten zetten. Een grote verandering als deze kan lastig zijn, vooral als u niet weet waar u moet beginnen. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Arnoud Hoveniers. Zij zullen samen met u naar uw wensen kijken en met deskundig advies komen. Zo zullen jullie samen het ontwerp van uw droomtuin creëren. Zet vandaag nog de stap en neem contact op met Arnoud Hoveniers!

Neem contact met ons op

Tuinontwerp Hengelo ideeën

Wanneer u er al een tijdje aan zit te denken om een nieuwe tuin te laten aanleggen, heeft u vast bergen met ideeën. Sommige mensen zouden het liefst zelf hun tuin ontwerpen. Verkijk u er echter niet op dat er een heleboel factoren zijn waar u rekening mee moet houden. Alle afmetingen moeten exact kloppen, er moet rekening gehouden worden met de buren, de stand van de zon, de wind en meer. Dit wordt natuurlijk erg lastig om allemaal in uw eentje te doen. U kan dan de diensten van een vakkundig tuinman goed gebruiken. Er zal bij het maken van het ontwerp uiteraard rekening gehouden worden met uw ideeën en uw wensen zullen zo veel mogelijk tegemoet gekomen worden. Maar een hovenier kan, dankzij kennis en ervaring, uw ideeën zo goed mogelijk aanvullen om uw droomtuin te kunnen realiseren.

Tuinontwerp maken Hengelo

Arnoud Hoveniers is een vakkundig hoveniers bedrijf uit Hengelo die u graag helpt bij het realiseren van uw droomtuin. Hiervoor zal dus eerst een ontwerp gemaakt moeten worden. De hoveniers komen bij u thuis langs om rond te kijken in uw tuin en met een inventarisatiegesprek te voeren. In dit gesprek kunt u uw ideeën en wensen kwijt en kijkt de hovenier naar alle mogelijkheden en zal uw ideeën aanvullen met zijn kennis. Op deze manier zullen jullie samen tot een ideaal ontwerp komen. Dit ontwerp zal de hovenier voor u maken. Dit kan in 2D of in 3D. U kunt dan duidelijk zien welke veranderingen er nodig zijn en hoe het eindresultaat er precies uit zal gaan zien. Het doel van Arnoud Hoveniers is om uw wensen en eisen tegemoet te komen en uiteindelijk de tuin naar perfectie aan te leggen,

Tuinontwerp Hengelo kosten

Een tuinontwerp heeft geen vaste prijs. Het verschilt per tuin hoeveel er voor gerekend wordt. Het hangt af van de grootte van de tuin en van uw wensen. Wanneer uw tuin kleiner is dan 100 vierkante meter kunt u uitgaan van €350 tot €490. De kosten om een ontwerp te laten maken voor een grotere tuin bedraagt ongeveer €640 en €740. Als we het over een grote tuin hebben, spreken we van een tuin tot 280 vierkante meter. Het uurtarief van een tuinarchitect is gemiddeld €55 tot €90. Voor allerlei extra's, zoals een bestratingsplan, worden vaak extra kosten gerekend. Neem contact op met Arnoud Hoveniers en overleg over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo