Terrasaankleding Horeca

Een gezellig terras is de beste manier om klanten te lokken naar uw horecagelegenheid. Met plantenbakken, bloemen en boompjes kunt u uw terras gezellig maken. Toch vinden veel horeca-eigenaren dit lastig. Daarom kan Arnoud Hoveniers met terrasaankleding horeca gezelliger, aantrekkelijker en sfeervoller maken. Natuurlijk kijken wij hierbij naar de stijl die u wenst uit te stralen en de mogelijkheden om uw terras praktisch en mooi aan te kleden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor terrasaankleding voor horeca bij Arnoud Hoveniers? Neem dan gerust contact met ons op, zodat onze experts u hier meer over kunnen vertellen.

Neem contact met ons op

Hoe terrasaankleding horeca leuker maakt

Een groene omgeving vinden veel mensen aantrekkelijk. Een kaal terras is dat dus vaak niet. Hoewel aankleding hiervan vaak lastig is vanwege beperkte ruimte of vanwege de lage aantrekkelijkheid van de rest van de omgeving waar het terras zich bevindt, kan hier veel aan verbetert worden. Gelukkig kunt u met bloemen, planten en boompjes als terrasaankleding horeca aantrekkelijker maken op een eenvoudige manier.

Terrasaankleding in de horeca moet ook voornamelijk praktisch zijn. Het mag bijvoorbeeld niet veel ruimte in beslag nemen, omdat u zo minder mensen op uw terras kwijt kunt, en uw personeel moet nog genoeg ruimte hebben om met volle dienbladen rond te lopen. Wij houden met al deze aspecten genoeg rekening en houden daarnaast ook rekening met uw specifieke wensen en eisen.

Sfeer uitstralen met terrasaankleding in de horeca

Uw terras is vaak het visitekaartje van uw horecagelegenheid. Een aantrekkelijke sfeer en een stijl die past bij de rest van uw zaak is dan ook van groot belang. Terrasaankleding in de horeca moet passen bij het totaalplaatje en onze ontwerpers denken hierin graag met u mee. Zo kunnen wij voor iedere situatie terrasaankleding in de horeca verzorgen op een manier die past bij uw wensen. Naast terrasaankleding in de horeca, kunnen wij u natuurlijk ook ondersteunen in bijvoorbeeld onderhoud van uw terras of het aankleden van evenementen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Arnoud Hoveniers, een hoveniersbedrijf dat gevestigd is in Hengelo. Al jaren verzorgen wij het onderhoud, de aanleg en het ontwerp van verschillende tuinen, zowel particulier als voor bedrijven. Ook hebben wij ervaring in het verzorgen van terrasaankleding in de horeca en de aankleding van evenementen. Wij vinden het in ons werk van groot belang dat onze passie voor groen gecombineerd kan worden met de wensen en eisen die u heeft wanneer u met ons samenwerkt. Wilt u de mogelijkheden voor terrasaankleding in de horeca met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op voor het bespreken hiervan.

Contact met Arnoud Hoveniers

Heeft u na het lezen van de tekst nog vragen over hoe wij met onze groene manier van terrasaankleding horeca aantrekkelijker kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor vragen over andere diensten kunt u bellen naar 06 535 255 61. Daarnaast kunt u uw vraag ook achterlaten via het contactformulier dat u vindt onderaan op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van antwoord op al uw vragen.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo