Advies tuinwerkzaamheden

Soms zit u in een lastige situatie en wilt u graag advies over tuinwerkzaamheden. Waar kunt u dan terecht en waar weten ze alles van tuinieren om u het juiste advies te geven in iedere situatie? Bij Arnoud Hoveniers helpen wij u graag met advies over tuinwerkzaamheden en kunnen wij u indien nodig direct helpen met de uitvoering hiervan! Meer informatie over ons en onze diensten vindt u op onze website of door contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Neem contact met ons op

Maak met advies tuinwerkzaamheden leuker en makkelijker

In veel situaties kan goed advies tuinwerkzaamheden gemakkelijker maken. Soms zit u in een situatie waarin u niet goed weet hoe u het tuinieren het beste kunt uitvoeren, wanneer moet ik bijvoorbeeld mijn bomen en planten snoeien en welke bemesting is het beste geschikt voor mijn tuin? Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij op al uw vragen antwoord en helpen wij u hier graag bij. Zo maakt goed advies tuinwerkzaamheden makkelijker en krijgt u meer plezier in het tuinieren.
Wilt u, naast advies over tuinwerkzaamheden, deze werkzaamheden laten uitvoeren door een professional of komt u er na het advies achter dat u toch niet over de middelen of vaardigheden beschikt om de tuinwerkzaamheden goed uit te voeren? Ook dan bent u aan het juiste adres, wij kunnen alle tuinwerkzaamheden uitvoeren of het nou gaat om structureel onderhoud of een eenmalige klus!

Wie zijn wij?

Wij zijn Arnoud Hoveniers en geven u graag advies over tuinwerkzaamheden. Daarnaast kunnen wij u met verschillende aspecten van het tuinieren van dienst zijn, van ontwerp, aanleg en onderhoud tot het aankleden van een evenement of horecagelegenheid. Dankzij onze brede kennis in het team en de goede samenwerking tussen onze experts en u als klant, kunnen wij altijd samen met u het beste resultaat bereiken. Naast particuliere tuinen doen wij ook vele verschillende opdrachten voor bedrijven. Wij kijken daarbij graag naar de stijl die u als bedrijf wilt uitstralen en sluiten hier naadloos op aan.
Wilt u advies over tuinwerkzaamheden, maar weet u nog niet of u alle aspecten van het tuinieren of aanleggen van de tuin wilt laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf? Dit is bij ons geen enkel probleem, wij helpen u graag met inzicht in de kosten van de verschillende onderdelen. Zo weet u welke aspecten u zelf kunt gaan uitvoeren en wat dit financieel gezien scheelt. Zo kunt u besparen waar kan of toch het volledige tuinieren bij ons laten uitvoeren.

Contact opnemen voor advies over tuinwerkzaamheden

Voor advies over tuinwerkzaamheden kunt u natuurlijk contact opnemen met onze experts. Zij vertellen u dan graag meer over onze werkwijze en kunnen wellicht enkele korte vragen al voor u beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 06 535 255 61. Daarnaast kunt u ook uw vraag stellen via het contactformulier dat u vindt onderaan op onze website.
Wij hopen u spoedig te kunnen voorzien van goed advies over tuinwerkzaamheden, zodat u gemakkelijk en vol plezier aan het werk kunt in uw tuin en wij u daar wellicht bij kunnen ondersteunen.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo