Onderhoud tuin in Hengelo

Arnoud Hoveniers in een professioneel Hoveniers bedrijf met meerdere specialisaties zoals, onderhoud, ontwerpen en aanleggen van tuinen, sierbestrating en meer. Voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Geen klus is te gek. Arnoud Hoveniers is te vinden in Hengelo. De tuinmannen van Arnoud Hoveniers kunnen dus bij u langskomen voor een inventarisatiegesprek voor een tuinontwerp of voor onderhoud en meer. Of u nou in Hengelo, Almelo, Borne of omstreken woont. Surf naar de site maak een afspraak met de tuinier om uw tuin eens goed op de schop te nemen.

Neem contact met ons op

Onderhoud tuin in Hengelo hovenier

Wanneer u al mag genieten van een mooie tuin, wilt u natuurlijk dat deze goed onderhouden blijft zodat u zo lang mogelijk van uw tuin kan blijven genieten. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin in goede staat blijft zodat u er nog jaren mee door kan.

Veel mensen zijn echter druk met werk en andere verplichtingen en hebben geen tijd om hun eigen tuin te onderhouden. Ook is tuinieren niet de meest favoriete hobby van iedereen en geven zij het werk liever uit handen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook bepaalde dingen die u simpelweg niet zelf kan of wat niet veilig is om alleen aan te pakken. Dit kunnen dingen zijn als een boom kappen of de bestrating van uw terras onderhouden. Daarom kan het erg prettig of verstandig zijn om deze taken over te laten aan een vakman en contact op te nemen met een tuinman bij u in de buurt.

Onderhoud tuin in Hengelo mogelijkheden

Voor tuinonderhoud zijn er vele keuzes en mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw tuin regelmatig te laten onderhouden of om slechts eenmalig een hovenier langs te laten komen om bijvoorbeeld uw snoeiwerk te doen. Wanneer u gebruik wilt maken van regelmatig onderhoud, kan er voor een onderhoudscontract opgesteld worden. Zo heeft u de afspraken vast staan en is er duidelijk wat er van elkaar verwacht wordt. Ook zijn en blijven de afgesproken tarieven duidelijk wanneer deze vastgesteld zijn.
Arnoud Hoveniers werkt dus ook op oproepbasis. U kunt dan bij hen terecht voor voor- en najaarsbeurten en voor de eenmalige klussen.

Opties die u heeft bij dit hoveniersbedrijf uit Hengelo zijn bijvoorbeeld:

  • bemesting
  • snoeiwerk
  • gazon onderhoud
  • onkruid wieden
  • knippen van hagen

Een tuinman is ongeveer 2 tot 3 uur met een tuin bezig. Deze tijd kunt u dan zelf mooi besteden aan uw eigen verplichtingen of bezigheden.

Onderhoud tuin in Hengelo Arnoud Hoveniers

Bij Arnoud Hoveniers Hengelo kunt u dus terecht voor verschillende soorten en maten van onderhoud. Ze leveren hun werkzaamheden zowel in particuliere tuinen als in bedrijfstuinen. Door periodiek onderhoud, behoudt u de goede conditie van uw tuin het hele jaar door. Zo ziet uw tuin er dus altijd netjes en verzorgd uit.

Wanneer u kiest voor regelmatig onderhoud voor uw tuin, kun u samen met de hoveniers een onderhoudsplan opstellen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw budget en uw wensen. De tuinmannen zullen vervolgens professioneel aan de slag gaan en komen uw wensen en eisen tegemoet.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo