Tuinman Almelo

Als u opzoek bent naar een tuinman met vele mogelijkheden in de omgeving van Almelo, moet u bij Arnoud Hoveniers zijn. Arnoud Hoveniers is een hoveniersbedrijf in Hengelo waar u met vrijwel al uw wensen voor uw tuin terecht kan. Naast het verrichten van onderhoud in uw tuin of het ontwerpen en aanleggen van nieuwe tuinen, kan Arnoud Hoveniers u ook helpen wanneer u een horecagelegenheid of evenement mooi wil aankleden. Ook ben u elk jaar welkom om met een gezellig drankje het uitgebreide aanbod aan kerstbomen te bekijken.

Neem contact met ons op

Tuinman Almelo werkzaamheden

Arnoud Hoveniers kan u van dienst zijn met vele zaken die betrekking hebben tot groen. Een aantal dingen waarvoor u bij dit hoveniersbedrijf terecht kan, zijn:

  • Onderhoud
  • Tuin ontwerpen maken
  • Aanleggen van tuinen
  • Evenementen/horeca
  • Kerstbomen

Al het genoemde wordt voor particulieren maar ook voor bedrijven uitgevoerd. Dus of u nou alleen op zoek bent naar een tuinman die eenmalig uw snoeiwerk voor u doet of dat u uw bedrijfsevenement in stijl wilt laten aankleden, u bent bij Arnoud Hoveniers op de goede plek.

Tuinman Almelo onderhoud

Onderhoud is erg belangrijk voor uw tuin als u wilt dat uw tuin er netjes en verzorgd uit blijft zien. Door het regelmatig laten onderhouden van uw tuin zorgt u ervoor dat uw tuin in goede staat blijft zodat u er nog jaren plezier van kunt hebben. Arnoud Hoveniers verricht onderhoud in particuliere tuinen maar ook in bedrijfstuinen. U kunt kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor periodiek onderhoud. Met eenmalig onderhoud kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om eenmalig uw tuin te laten bemesten of uw snoeiwerk te laten doen. Ook het kappen van een boom is een eenmalige klus die u beter aan een tuinman over kunt laten. Eenmalige onderhoudsbeurten kunnen gewoon op oproepbasis. Hierbij kunt u ook denken aan voor- en najaarsbeurten.

Voor het periodieke onderhoud, stelt Arnoud Hoveniers een onderhoudsplan voor u op. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw budget en uw wensen.
De tuinmannen gaan professioneel te werk en zorgen voor het wegbrengen van het groenafval.

Tuinman Almelo evenement

Bij speciale plekken en gelegenheden hoort natuurlijk een speciale aankleding. Heeft u een stand, een evenement of wilt u uw terras mooi aangekleed hebben? Zit u in de buurt van Almelo en Hengelo? Ook dan kunnen de tuinmannen van Arnoud Hoveniers iets voor u betekenen. Het evenement wordt voor u versierd met bomen, bloembakken en planten om een fijne sfeer te creëren die bij uw wensen aansluit. Dit doet openheid en gezelligheid van evenement of terras gegarandeerd ten goede.

Tuinman Almelo kerstbomen

Elk jaar in december bent u van harte welkom om bij Arnoud Hoveniers langs te komen voor een drankje en om eens rond te kijken in het brede aanbod van kerstbomen. Er zal voor iedereen wel een passende boom tussen zitten. U kunt uw kerstboom ook laten bezorgen als u bijvoorbeeld geen tijd of vervoer hebt om langs te komen. Ook een bom reserveren is een optie. De hele maand december is de locatie sfeervol versierd en staat volledig in het teken van kerstbomen. Het wordt dan ook niet voor niets de gezelligste kerstboomverkoop van Hengelo genoemd.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo