Onderhoudscontract tuin

Wilt u ook vier seizoenen lang kunnen genieten van een mooi onderhouden tuin, maar heeft u zelf niet de mogelijkheid om dit te realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen aan de hand van een onderhoudscontract uw tuin op regelmatige basis komen onderhouden. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met uw wensen en zullen wij samen met u het onderhoudscontract voor uw tuin volledig op maat maken. Zo betaalt u bij ons nooit te veel voor diensten waar u eigenlijk geen gebruik van wilt maken. Meer weten over ons of onze diensten? Lees dan verder op onze website of neem contact op met één van onze experts.

Neem contact met ons op

Onderhoudscontract voor tuin bij bedrijf of particulier

Bij Arnoud Hoveniers kunnen wij het onderhoudscontract voor uw tuin precies zo samenstellen zoals u dat wenst. Dit maakt dat wij zowel particuliere klanten als bedrijven kunnen helpen met het onderhoud van al hun groen. Met onze kennis kunnen wij u daarnaast helpen met meer informatie over specifieke werkzaamheden in bepaalde seizoenen, zoals zaaien of snoeien, en kunnen wij samen met u een plan opstellen voor het onderhoud aan uw tuin.
Naast een onderhoudscontract voor uw tuin kunnen wij u ook helpen bij eenmalige werkzaamheden. Heeft u een klus waar u zelf geen tijd, zin of kennis voor heeft? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen vertellen hoe wij u kunnen helpen.

Over Arnoud Hoveniers

Arnoud Hoveniers is de specialist op het gebied van groen. Wij kunnen u, naast het onderhoudscontract voor tuin en gazon, van dienst zijn met onder andere tuinontwerpen, de aanleg van tuinen en advies omtrent het tuinieren. Arnoud Hoveniers heeft een passie voor groen en combineert deze passie graag met de wensen van de klant. Heeft u specifieke wensen of eisen in het onderhoud van uw tuin? Dan houden wij hier zeker rekening mee bij het opstellen van uw onderhoudscontract voor de tuin. Zo bent u bij ons verzekerd van maatwerk en dit is slechts één van de vele voordelen van Arnoud Hoveniers.

Niet te veel betalen voor onderhoudscontract voor tuin

Niemand wil te veel betalen voor werkzaamheden, zo is het ook voor het onderhoudscontract voor uw tuin. Wilt u bepaalde werkzaamheden zelf uit blijven voeren? Dan kunnen wij voor u inzichtelijk maken hoeveel geld dit u kan schelen. Zo weet u waar u kunt besparen en waar u ontlast kan worden in het onderhoud van uw tuin. Wij werken dan ook niet met standaardpakketten, maar zijn flexibel in het opstellen van een onderhoudscontract voor de tuin, zodat deze past bij u en uw wensen!

Contact opnemen voor vragen

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u weten wat een onderhoudscontract voor uw tuin zou gaan kosten bij Arnoud Hoveniers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts zijn bereikbaar via het telefoonnummer 06 535 255 61 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van antwoord op al uw vragen.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo