Hovenier Hengelo

Een mooie en goed onderhouden tuin kan u een rustig gevoel geven, zodat u kunt genieten van de prachtige omgeving die uw eigen huis te bieden heeft. Wilt u graag uw tuin laten ontwerpen of onderhouden door een Hovenier uit Hengelo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met passie voor prachtige designs, waarbij we uw wensen integreren met onze creativiteit en vakkennis is ons bedrijf voor u wellicht de ideale partner. Meer weten over ons of over wat onze hovenier in Hengelo voor u kan betekenen? Lees dan verder of neem contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden voor uw tuin door te spreken.

Neem contact met ons op

Wie zijn wij?

Welkom bij Arnoud Hoveniers, uw specialist wanneer het gaat om groen. Zoekt u een hovenier in Hengelo en de omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Met passie voor mooie tuinen en de aankleding van evenementen met groen zijn wij voor verschillende klussen in te huren.

Naast bedrijfstuinen doen wij ook particuliere tuinen. Wij werken altijd sterk samen met onze klanten, zodat de werkzaamheden van onze hovenier in Hengelo aansluiten bij uw wensen.

De kosten van een hovenier in Hengelo

Vaak is een hovenier in Hengelo duur en kunnen veel bedrijven en particulieren dit niet betalen, terwijl ze wel graag bepaalde specifieke onderdelen door een gespecialiseerd bedrijf willen laten uitvoeren. Bij ons is dit mogelijk, doordat wij niet alleen met totaalpakketten werken. U kunt onze experts namelijk ook inhuren voor specifieke onderdelen van uw project.

Wilt u weten wat het inhuren van een hovenier in Hengelo of de omgeving hiervan u gaat kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden en prijzen voor het realiseren van uw droomtuin!

Wat kan onze hovenier in Hengelo voor u betekenen?

Arnoud Hoveniers kan u op verschillende manieren ondersteunen. Zo kan onze hovenier in Hengelo en omstreken ingehuurd worden voor het onderhoud van uw tuin, zodat deze er alle vier de seizoenen goed onderhouden bij ligt. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het aanleggen en ontwerpen van een tuin. U kijkt dan samen met onze hovenier in Hengelo naar de verschillende mogelijkheden en wij passen onze creatieve ideeën graag toe op een mooi tuinontwerp.

Naast onderhoud, aanleg en ontwerp kan onze hovenier uit Hengelo u ook helpen wanneer u uw evenement of horecaterras wilt aankleden. Met planten, bloemen en bomen kunnen wij de gewenste sfeer creëren en hoeft u zich hier niet meer mee bezig te houden dan noodzakelijk, zodat uw focus kan liggen op uw eigen werk.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden voor uw specifieke wensen doorspreken met één van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 06 535 255 61 of door het contactformulier onderaan op onze website in te vullen. Onze hovenier in Hengelo kijkt graag samen met u naar de oplossing voor iedere situatie en helpt u met het creëren van de sfeer waar u naar op zoek bent.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo