Tuinaanleg Hengelo

Een van de vele werkzaamheden van een tuinman is het aanleggen van een nieuwe tuin. Voor het aanleggen van een tuin is vakkundigheid en erg veel tijd nodig. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u hier wat hulp bij kan gebruiken. Daarvoor kunt u Arnoud Hoverniers inschakelen. Gespecialiseerd in het maken van tuinontwerpen, het aanleggen van tuinen en het onderhouden hiervan. De hoveniers van Arnoud Hoveniers staan graag voor u klaar om het zware of lastige werk uit handen te nemen, zodat u zonder te veel moeite en tijd kunt gaan genieten van een prachtig nieuwe tuin. Als u deze nieuwe tuin dan ook wilt laten onderhouden, bent u bij Arnoud Hoveniers nog steeds aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Tuinaanleg Hengelo vakman

Als u heeft besloten dat u een nieuwe tuin wilt, wilt u waarschijnlijk het liefst hier snel mee beginnen om zo snel mogelijk van uw nieuwe tuin te kunnen genieten. Bedenk echter wel dat er nog aardig wat voorbereiding bij komt kijken. U wilt immers dat het eind resultaat aan al uw eisen voldoet. De keus kom hiervoor dus een vakman in te schakelen is haast vanzelfsprekend. Arnoud Hoveniers heeft genoeg vakmannen in dienst die graag samen met u willen kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Door uw ideeën en hun kennis te combineren, komen jullie samen uit op het gewenste ontwerp.

Tuinaanleg Hengelo ontwerp

Voordat het ontwerp gemaakt kan worden, krijgt u eerst bezoek van de hoveniers van Arnoud Hoveniers. Arnoud Hoveniers zit in Hengelo en is werkzaam onder andere werkzaam in Borne, Almelo, Enschede en omgeving. Als ze bij u thuis zijn, wordt er rondgekeken in de tuin om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ook zal er een inventarisatiegesprek plaats vinden. In dit gesprek worden alle ideeën en wensen op tafel gelegd. Misschien heeft u al een paar voorbeelden die de tuinmannen voor het ontwerp kunnen gebruiken. Het ontwerp zelf kunt u helemaal aan de vakmannen overlaten. Daar hoeft u zich al niet meer druk over te maken. U kunt het ontwerp bekijken in 2D en 3D. Zo krijgt een duidelijke visualisatie van uw toekomstige tuin en wat hiervoor nodig gaat zijn.

Tuinaanleg Hengelo hoveniers

Als het ontwerp naar wens is, kunnen de tuinmannen aan de slag gaan. Het realiseren van uw droomtuin kan beginnen. Tijdens het ontwerpen is er natuurlijk rekening gehouden met uw budget, maar mocht u toch nog wat kosten willen besparen, is dat dat eventueel mogelijk. Als u de tijd ervoor heeft, kun t u wat zakken in de prijs door zelf voorbereidende werkzaamheden te doen. U kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat de tuin volledig leeg is voordat de hoveniers er zijn. Als u precies wilt weten hoe en hoeveel kosten u kunt besparen kunt u altijd bellen naar Arnoud Hoveniers. Zij maken graag voor u duidelijk wat uw mogelijkheden zijn.

Als uw droomtuin dan eenmaal af is, is het uiteraard de bedoeling dat deze tuin in goede staat blijft. Daar is regelmatig onderhoud voor nodig. Heeft u hier niet de tijd of kundigheid voor? Laat dan een onderhoudsplan opstellen bij Arnoud Hoveniers en u kunt zonder gedoe blijven genieten van uw nieuwe tuin!

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo