Tuinman Enschede

Bent u het eindeloos onderhouden van uw tuin ook zat? Is uw tuin nodig toe aan verandering? Of heeft u geen idee waar u moet beginnen om uw evenement leuk aan te kleden? Dan kunt een een tuinman bij u in de buurt goed gebruiken. Die kan u helpen bij de werkzaamheden waar u tegen aan loopt of waar uzelf de tijd of kundigheid niet voor heeft.
De tuinmannen van Arnoud Hoveniers helpen u graag en zijn werkzaam in Enschede, Hengelo, Borne en omstreken.
Ze voeren bijna elke denkbare taak van een tuinman met plezier en professionaliteit voor u uit. Neem een kijkje op de site en ontdek wat Arnoud Hoveniers voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op

Tuinman Enschede mogelijkheden

Arnoud Hoveniers kan met betrekking tot groen erg veel voor u betekenen. Als u hulp nodig heeft in uw particuliere tuin of bedrijfstuin kunt u bij dit hoveniersbedrijf terecht. Of deze nou onderhouden, ontworpen of opnieuw aangelegd moet worden, Arnoud Hoveniers gaat voor u aan de slag. Samen met u kunnen onderhoudsplannen of ontwerpen gemaakt en gerealiseerd worden. Daarnaast kunt u ook beroep doen op de tuinmannen van Arnoud Hoveniers wanneer u een evenement of uw horeca kraam wilt aankleden om het aantrekkelijker te maken voor uw gasten. Tot slot verkoopt het hoveniersbedrijf elk jaar, vanaf hun vaste locatie in Hengelo, allerlei soorten kerstbomen. In een mooie kerstsfeer bent u iedere december welkom om met een drankje een kijkje te nemen.

Tuinman Enschede ontwerp

Altijd al van uw droomtuin realiteit willen maken? Grijp nu eindelijk die kans en ga met Arnoud Hoveniers in zee. De tuinmannen van het hoveniersbedrijf gaan met plezier, samen met u, deze uitdaging aan. De eerste stap in dit proces is het voeren van een inventarisatiegesprek. Voor dit gesprek komen de hoveniers bij u thuis en nemen een een kijkje in uw tuin. In het gesprek kunt u uw wensen uitspreken. Deze wensen zullen de hoveniers aanvullen met hun eigen ideeën. Deze ideeën komen voort uit jarenlange ervaring en met de intentie het ontwerp zo ideaal mogelijk te maken. Tijdens het creëren van dit ontwerp wordt er rekening gehouden met uw huis en de omgeving. Ook wordt er op gelet dat er een mooie balans is tussen groen en bestrating.

Wanneer alle wensen en ideeën duidelijk zijn, is de volgende stap natuurlijk het ontwerp zelf. Deze kan zowel in 2D als in 3D gemaakt worden. Met dit ontwerp krijgt u een duidelijk beeld van de veranderingen die zullen plaats vinden en hoe uw tuin er uiteindelijk uit zal gaan zien.

Tuinman Enschede aanleg

Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp van uw toekomstige tuin, kan de aanleg van de tuin beginnen. Hierbij is het mogelijk dat u zelf al wat voorbereidende werkzaamheden uitvoert, mocht u hier behoefte aan hebben. Dit kan namelijk een goede manier zijn om kosten te besparen. De tuinmannen van Arnoud Hoveniers kunnen met u kijken naar de mogelijke manieren om kosten te besparen.

Neem contact met ons op


Arnoud Hoveniers
Jean Louis Pisuissestraat 4
7558 LS Hengelo
Tel: 06 535 255 61

Kerstbomen
Dijksweg 24
7556 KB Hengelo